Bunlar ne?

10 Ocak 2011 · by Kirman · Beril Abla

Nedir?

Üniversitede araştırma görevlisi olduğum dönemde (Mart 2002 – Haziran 2009) -her ne kadar belli etmesem de- öğrencileri gözlemler ve varolma çabalarına katkı koymak isterdim.

Üniversite çatısı altında olmamız sebebi ile ilksel problemler öğretimle alakalı gözükse de, bana sorarsanız genç insanların vizyon ve bakış açısı alakalı yönlendirilmeye ihtiyaçları oluyor (yani eğitim[?]). Bunları kendimden biliyorum ve bu konuda kendimi şanslı sayarım.

Şahsen yıllar geçtikçe ne kadar çok şey bilmediğimin farkına daha çok varıyorum, hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı ya. Yine de doğru bildiklerimi dilimin döndüğünce söylemek lazımdı.  Birkaç deneme yanılmadan sonra kişisel / özel iletişimlerde dengelerin kurulamadığına kanaat getirip, bu tür bir yol seçtim. 2002-2009 arasında kendimce önemli gördüğüm düşündüğüm bazı düşünce, fikir ve bakış açılarını, aralara serpiştirilmiş yerbilimi alakalı basit bilgilerle harmanlayıp internete koydum.

Aradan zaman geçti, hayatım öngöremediğim şekilde değişti. Taşlar yerinden oynarken, paylaşıma sunduğum o içerik de ortadan silindi. Belki bir iki kişiye faydası dokunur diye içeriği buraya aktardım.

  • Günlük / blog değildir.
  • Çok önemli şeyler değildir.

 

Bir Cevap Yazın